söndag 17 januari 2021 12:41

 

:: Tipsa någon

Ok!
 

 

Sveriges television borde lägga ner sin verksamhet med omgående verkan. Vad hjälper det att folk kontaktar deras klagomur när dom som sitter där är på samma nivå som problemen.

Läste i Dagen att Kristallen galan använde sex skämt så föräldrar fick ta barnen från TVn. Detta är väl ingen överraskning. Varje dag på samtliga SVT kanaler förekommer både sex och svordommar.

Det är nog så att SVT har problem att behålla sina tittare och man tror nog då att sex och svordommar skulle hjälpa. Låt oss erbjuda dom ett studiebesök på UlvsmålaFestivalen så kanske dom kunde lära sej något som är för ALLA.

Artikeln har 13 Kommentarer

 
 

13 Kommentarer

 1. Lennart Sandberg säger:
  Det är fruktansvärd att skämta om sex
  iTv det är skaligt att SVT Håller på jämt
  med sexprat och svordomar man betlar TV LINSENCEN Inte bara att få höra svordomar
  när vi kristna ska tala om Vår frälsare Jesus det går inte Linda Berglin hon blev interjuvade i Existens men stod för hon tro¨på Jesus det bästa om vi kristna fick kanal10 som ett Tv PROGRAM DET skulle vara bra att com hem ha på DigaltalBoxen så alla kristna kude få se ett kristet program Kanal10


  måndag 15 september 2008 23:47

 2. Lennart Sandberg säger:
  Det är skamligt att SVT Har sex och svordomar iTV man betalar inte TV Lincensen för att höra sex och svordomar Lind Berglin var i TV för programet Existesfens men hon stod för sin tro det skulle bra om fick Kanal 10 på våra Digitalboxar som Com hem har Ulf Ekman talde att bry om varandra det ska vi kristna göra Ulf Ekam Är Gudsman
  tisdag 16 september 2008 00:00

 3. Thomas säger:
  Jag tror att vi kristna behöver en en TV kanal med ett rent språk.Ska ni nå dom ofrälsta människorna så kan vi inte göra som dom kristna kanalerna gör idag tyvärr. Vi kan inte banka bibeln i huvudet på människor. Det finns inte ett enda profant program på dom kristna TV kanalerna.Hur tror man att man ska få en profan människa att titta och lyssna på den ena förkunnelsen efter den andra?? Det är fullständigt nonsens! Lika så är det fruktansvärt på dom profana. Där väller svordommarna och sex-attityderna ut. Jag efterlyser en ren TV. Tro INTE att kanal 10 skulle nå dom ofrälsta bara för att Com Hem skulla ta in dom. Tro mej! Jag tillhör dom som blivit kristen genom en underbar relation med Gud. Inte genom dom kristna TV kanalerna.
  tisdag 16 september 2008 10:08

 4. Jonnie Ström säger:
  Kanal 10 har hjälpt många människor som har haft det svårt i sina liv. Genom att presentera det kristna budskapet på olika sätt får många icke kristna människor se att det finns ett alternativ till det liv många sönderstressade människor lever. Många vet inte vem Jesus är, den kunskapen erbjuder kanal 10 på ett fantastiskt sätt. Guds välsignelse till alla Er tv-tittare.

  tisdag 16 september 2008 23:53

 5. T säger:
  Förglöm inte att Kyrkan funnits i flera sekel. Dom presenterar också Jesus liksom alla frikyrkor. Varför har dom så dålig folkströmning av profana människor om det vore så här lätt att plocka in dom som man tror TV kanalerna har. Det är fullständigt nonsens att tro att så skulle vara fallet. Det är dags att börja vakna till och se verkligheten. Det finns en enda TV kanal som heter Nornet TV, jag skulle kunna tänka mej når ofrälsta människor.
  onsdag 17 september 2008 12:36

 6. Misswar säger:
  Men vänta nu, det var i kanal 5 som programmet sändes. Och de var de som stod för de vulgära skämten. Det tycker till och med jag, en 20 åring boende i studentkoridor som är van vi det mesta. Vad finns det för anledning att anspela på sex när det är en prisutdelning de sänder?
  lördag 20 september 2008 17:13

 7. Johan K säger:
  Vad har UlvsmålaFestivalen med SVT att göra. Är det nån sorts okänd tv-kanal?
  Min gissning är att det är ett sätt att promota denna festival genom att skriva korta blogginlägg.
  lördag 27 september 2008 16:09

 8. Curt Larsson säger:
  Det är mer som kommer till tro genom att titta på kristna TV program, än de som går i kyrkorna. Mycket mer blir frälsta genom tv-program. Det är ett faktum
  måndag 5 januari 2009 20:51

 9. Thomas säger:
  Tänk vilken resurs det ligger i TV meda. Om man använder detta media på rätt sätt skulle vi nå ofrälsta människor i stora mått. Tyvärr så är dom kristna TV kanalansvariga alldeles för flata gent emot sina partners. Dom vågar helt enkelt inte gå utanför ramarna och därav begränsas utbudet! UlvsmålaFestivalen är ett tydligt bevis på motsatsen!!!
  tisdag 6 januari 2009 14:53

 10. Curre säger:
  Du får gärna ge mig mer av dina ideér. Jag är TV ansvarig på två platser, och vill ändra utbudet. Du kan skriva direkt till mig på tv@telia.com
  tisdag 6 januari 2009 16:31

 11. Curre säger:
  Du får gärna ge mig mer av dina ideér. Jag är TV ansvarig på två platser, och vill ändra utbudet. Du kan skriva direkt till mig på tv@telia.com
  tisdag 6 januari 2009 16:32

 12. Thure Skogman säger:
  Djävulens röst gör sig allt tydligare genom SVT's kanaler. Sådant förekom inte på Lennart Hylands tid (föruom den gång Per Oskarsson tilläts ta av sig kläderna i direktsändning). Varje dag ber jag till Gud att han ska skicka en enorm blixt genom Kaknästornet så att denna förruttnelse i etern stoppas.
  söndag 25 januari 2009 13:39

 13. T säger:
  Du har vunnit. Ditt inlägg var perfekt.
  tisdag 8 september 2009 15:07

Kommentar

Namn

E-post (Obligatorisk men publiceras ej)
För att kunna verifera din kommentar måste du uppge en fungerande E-post!
Vill du ha mejl vid kommentar?
 
 
 
 
 
 
 

 

:: Senaste kommentaren

Hej ! Gert-Åke hälsar att cdn fungerar jättebra och han lovar att vara rädd om den...
Av: Annebo gruppboende

:: Gästboken

Igår fick jag uppleva kanske mitt livs underbaraste fars dag gratulation. Jämjö folkets hus och...
Av: Ruben Andersson
 

1 besökare just nu !

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

» Logga in

© glories.se 2008 | Sidan är utformad av apg29.com