söndag 17 januari 2021 12:55

 

:: Tipsa någon

Ok!
 

 

Torpa Sockenstuga Torpa sockenstuga 

Det blir mycket sång o musik. Givetvis finns också Nelli o Isacc på plats och bjuder på finsa sånger. Vi startar kl 19.00 och det är Svenska kyrkan Ljungby pastorat som står för arrangemanget. ALLA varmt välkomna....Tag dina vänner och släktingar med dig och fyll lokalen så lovar vi att kväller skall bli oförglömlig.....

Artikeln har 1 Kommentarer

 

 

TV-företaget Citynet-event Helsingborg, kommer i samarbete med UlvsmålaFestivalen och Ulvsladan-projektet att anordna en Cafékväll i Eringsboda Folkets Hus Lördagen 6 juni. Vi bjuder då in Eringsbodas innevånare till en upplevelsefylld kväll med livskvallité.
Bland dom medverkande är Claes Olsson från "Claes Freddys" som kommer spela flera melodier på sin saxofon. Svenn-Thommy Fjeldberg är en mycket omtalad evangelist också en av grundarna till TV kanlen Kanal10. I dag är han en av dom ansvariga ägarna till Nordisk TV mission Han kommer att leda oss i den gemensamma bön som kommer att hållas i hela Sverige och som gäller just Sverige.
Blommans Team är också på plats med mycket sång och musik. Du får vara med om en fantastisk kväll och se hur det går till med TV inspelning. Hela cafékvällen spelas nämligen in och detta genom två filmTVbolag.
Läs om dom båda här. http://www.kvisthagensmedia.se/  och  www.citynettv.se .

Kommentera

 

 

Söndag 3 maj i Ulvsmåla tillsammans med Roland Lundgren känd från gruppen Curt & Roland. Du kommer få uppleva underbara sånger.Vi kommer även att berätta om UlvsmålaFestivalens program för augusti och även om den nya ladan som kommer bli en fantastisk mötesplats.

Kommentera

 

 

blev som vi trodde!! Fullsatt intill sista stol. ca 45 personer samlades för att lyssna och ta del av Kåre & Lena och deras vittnesbörd, sånger, Guds ord med mera. Vi kommer under veckan att lägga ut lite bilder från stug-mötet samt lite reaktioner från några som var med.

Läs mer om dom på deras egen hemsida. Klicka på bilden så får du deras hemsida...Det blir även fika som vanligt.

Kommentera

 

 

Fullständigt lyfte taket hemma hos Blommans i söndagens Stug-Möte. Många människor hade sökt sej till Ulvsmåla för att bevittna denna fantastiska förkunnare.Martin är en mycket känd evangelist och pastor. Han är också numera välkänd bland

Läs mer!

Kommentera

 

 

i ett extra insatt STUG-MÖTE 12 mars.  Birger Skoglund är för många människor en stark Guds-man. Stug-Mötena i Ulvsmåla hos

Läs mer!

Kommentera

 

 

Gav en mersmak av himlens läckerheter. På den stora filmduken serverades

Läs mer!

Kommentera

 

 

Stug-Möte i Ulvsmåla är nya innegrejen.

Läs mer!

Kommentera

 

 

Blev som vi hade förväntat oss. En riktig

Läs mer!

Kommentera

 
 
 
 

 

:: Senaste kommentaren

Hej ! Gert-Åke hälsar att cdn fungerar jättebra och han lovar att vara rädd om den...
Av: Annebo gruppboende

:: Gästboken

Igår fick jag uppleva kanske mitt livs underbaraste fars dag gratulation. Jämjö folkets hus och...
Av: Ruben Andersson
 

1 besökare just nu !

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

» Logga in

© glories.se 2008 | Sidan är utformad av apg29.com