söndag 17 januari 2021 13:30

STOR PLATS

 

:: Tipsa någon

Ok!
 

Av: Blomman | torsdag 7 januari 2010 11:19

Nu har vi äntligen fått ett positivt gensvar på nedan artikel. Tänk att man måste gå in i jazzens värld för att hitta jämlika och folk som har förståelse...Kanske dags för många i den kristna befolkningen att börja öppna sina ögon.. Titta på detta underbara klipp av Gunhilld med sin dotter. Tack Juhani för tipset. Gå nedan denna artikel och titta på klippet 

------------------------------------------------------------------

| torsdag 7 januari 2010 11:19        Att finnas med i den kristna världen är inte alltid så lätt. Blommanz har nu varit frälsta i ca 8 år. I början spelade Thomas som nybliven frälst tillsammans med  Gospelduon Calle & Toye från Karlskrona.

Efter ett par år så blev det omstrukturering i teamet och Thomas fick lämna sin plats. Det var då tanken kom att Thomas fru Caroline och Thomas kunde starta gruppen Blommans Team. Vad man då inte visste kunde komma att bli en ganska förödande detalj. Att stå ute i församlingar och sjunga bärande på ett av sina barn, kan vara väldigt stötande hos en del människor.

Det kan till och med gå så långt att församlingarna avböjer att kalla teamet. Detta har i dagarna blivit känt och vi har fått detta bekräftat av några vänner till oss. Det man  säjer är att Caroline tar för "stor plats".Vad skulle du själv ha gjort vid detta tillfälle?

Om jag inte har helt fel i min bibliska kunskap så säjer Jesus till lärjungarna vid ett tillfälle ungefär så här:  Lärjungarna visade bort dem, men Jesus sade: "Låt barnen vara, och hindra dem inte från att komma hit till mig! Himmelriket tillhör sådana som de."

Frågan är vad alla dessa fariseiska människor som inte hittills vågat stå för sina uttalande, skall ha som bortförklaring den dag dom står inför dommens dag. Då tror jag inte det hjälper att säja att man slitit av hela sin karismatiska kraft för att nå människor.

Låt oss bjuda på ännu en liten go bild och ge dej tillfälle att kommentera artikeln.Vad tror Du Jesus skulle ha sagt till Nelli och hennes mamma. Tror Du att han skulle sagt att Nellis mamma tar för stor plats?

Kommentera

 
Titta på detta underbara klipp av Gunhilld med sin dotter. Tack Juhani för tipset.

Artikeln har 1 Kommentarer

 
 
 
 

 

:: Senaste kommentaren

Hej ! Gert-Åke hälsar att cdn fungerar jättebra och han lovar att vara rädd om den...
Av: Annebo gruppboende

:: Gästboken

Igår fick jag uppleva kanske mitt livs underbaraste fars dag gratulation. Jämjö folkets hus och...
Av: Ruben Andersson
 

1 besökare just nu !

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

» Logga in

© glories.se 2008 | Sidan är utformad av apg29.com